Facultat de fisioteràpia

Imagen relacionada

La Facultat de Fisioteràpia és el centre depenent de la Universitat de València, encarregat de la gestió administrativa i organització dels ensenyaments universitaris conduents a l’obtenció del titule de Diplomat en Fisioteràpia. Està situada al Campus Universitari de Blasco Ibañez, on es troben situades les Escoles i Facultats corresponents a l’àrea de Ciències de la Salut: Facultat de Medicina, Odontologia i Escola d’Infermeria.

En les  instal·lacions està instal·lat un gimnàs terapèutic, equips de Electroteràpia, així com de musculació, on es realitzen les classes pràctiques corresponents a l’àrea de Fisioteràpia i d’esportiva. Per a la realització dels mòduls pràctics d’Anatomia, i Fisiologia s’utilitzen la sala de dissecció i laboratoris de la Facultat de Medicina.

Les pràctiques assistencials es realitzen en els Serveis de Rehabilitació dels Hospitals Universitaris: Clínic, La Fe, La Malvarrosa i General, així com altres Hospitals concertats per a la Docència Pràctica: Hospital Militar, ambulatori de Salvador Pau, Hospital Lluis Alcanys de Xàtiva.

Web de la facultat